Stresszoldó hatha jóga - hétfő, szerda 18h

About

Bedő Kriszta 06305120051 2800Ft/1 alk., 10.000Ft/4 alk. bérlet

Mindenki egyszer kezdő! Gyere el, és kezdd el megtapasztalni, megtanulni, hogyan is hatnak rád az ősi testtartások, a légzések, a lazítás, a mantrák! Minden korosztály elkezdheti, nincs sem anyagi sem, társadalmi sem egyéni elvárás a jógán!

A cél az egészséged, a boldogságod, a jólléted!

A jóga egészségben tartja a testet, segíti az emésztést, karban tartja az izületeket, az izomzatot erősíti, javítja a légzés minőségét. Segít a stresszt feloldani, kimondani fontos dolgokat, és megtalálni a helyünket az életben. 

Szeretettel: Kriszta

és egy kis humor:

"A jógát nem érdekli: hogy milyen a hajad; hogy vegetáriánus vagy, húst eszel, vagy tudod-e, hogy mi az a kombucha; hogy mikor gyakoroltál utoljára - tegnap, hat hónapja, vagy soha; hogy milyen a matracod, vadonatúj vagy éppen foszladozó; hogy fáradtan vagy szétesve jelensz meg; hogy milyen vallásban hiszel; hogy milyen színű a bőröd, vagy melyik nemet kedveled; hogy van-e mala a nyakadban; hogy milyen címke van a gatyádon; hogy nem is tudod, mi az a jóga; hogy mennyi pénzed van, milyen házban laksz és milyen autót vezetsz; hogy elég hajlékony vagy-e; hogy eldőlsz-e a trikónászanában; hogy fingasz-e gyakorlás közben; hogy összejön-e valaha is a fejenállás; hogy kellemetlen kimondanod a Namasztét és az Óm-ot; hogy superfood-turmixot vagy kókuszvizet iszol; hogy a hátsó vagy az első sorban szeretsz-e gyakorolni; hogy ott maradsz-e meditálni; hogy a nyakadba tudod-e rakni a lábadat, vagy meg tudod-e nyalni a fenekedet; hogy tudod-e, mi az uddzsájí légzés; hogy cigizel és whisky-t iszol; hogy az óra közepén ki kell menned, mert kiszáradtál és innod kell; hogy fiú létedre kontyod van; hogy a majom-elméd megint megvadult; hogy hány éves vagy, mert a hajszíned nem befolyásolja a gyakorlásodat; hogy éppen léböjtölsz vagy tisztítókúrázol; hogy az egész óra alatt remegsz; hogy csak Mexikóban szeretsz jógázni; hogy az egész órát gyermekpózban töltöd; hogy melyik pártra szavazol; hogy szingli vagy, vagy éppen elvált; hogy Rumi a kedvenc költőd; hogy szereted-e a tanárodat; hogy végigcsinálod-e a 30 napos kihívást; hogy melyik fajta hidat csinálod; hogy bioboltban vásárolsz; hogy nem felejtetted-e el megborotválni a hónaljadat. A jóga attól boldog, hogy eljöttél."

Hétfő, szerda 18-19.30h Bedő Kriszta 06305120051

Elérhetőség

  • 2000 Szentendre, Árpád utca 6.
  • 06305120051
  • jogater1@gmail.com
  • www.jogaszentendre.hu