Oktatók

Bedő Kriszta

About

Hatha jóga, kezdőknek, haladóknak, és leendő jógatanároknak, Airflow jóga Spirituális tanítások, Asztrológiai tanácsadás

A jóga az életem. Vagyis az életem támasztója, de vannak időszakok, amikor maga a jóga az élet. Gyakorolom, tanítom, tanulom, figyelem, mindig megértek valamit belőle. Valami a véremmé válik. 

A kezdő jóga igazi megtiszteltetés, valakit belesegíteni egy csodás tengerbe..., van aki csak megmártózik, és vannak mélyen úszók is. Néhány tanítványom, mamár másokat tanít! Ez csodás!

A haladóbb gyakorlás néha nehezebb, csendesebb, van, hogy dinamikusabb, ez a csoporttól, a napszaktól, az időjárástól is függ.

Már második éve tanítok leendő oktatókat, ez csodás uatzás, a mélységekbe, látom, ahogy a jóga mentén átrendeződik az emberek élete, rend, tisztaság, fény költözik be!

Spirituális tanytások: a jóga nem torna. Az életet tanítja, magyarázza, szimbolizálja, modellezi, gyakorolja. Ha a filozófiát is tanuljuk, még gyorsabb a haladásunk minden területen. 

Asztrológia: az asztrológia egy szimbólum nyelv és egy analógiás rendszer - naprendszerünk segítségével segít bennünket, hogy megértsük a jellemünket, a sorsunkat, a feladatunkat. Egy szabásminta rólunk a születési képletünk, de olyan csodás ruhát varrhatunk belőle, amilyet csak akarunk! A lehetőségeink nincsenek az univerzum által korlátozva, csak mi korlátozzuk magunkat, a godolkodásunk, az érzéseink és a vágyaink által. Az asztrológia tudás!