Oktatók

Szabó Erika

About

Dinamikus ajurvédikus jóga - MAS jóga

MAS Jóga, mert mindenki MÁS!

De hogy mi is ez? Dinamikus ayurvédikus hatha jóga, (ha ez még nem mond semmit, ne aggódj), tehát aktív légzéssel együtt mozdulva gyakoroljuk a klasszikus jóga pózokat. A hatha jóga minden előnyét hordozza, és használja az Ayurvéda (5000 éves indiai egészségmegőrző tudomány) bölcsességeit. Szóval mindenkinek csak jó lehet!

MAS (Mysore Ayurvedic Style) ayurvédikus elvek mentén F. Tóth Gabriella, az AgniSoma stúdió kivételes vezetője által kidolgozott stílus, amelynek kifejezett célja, hogy idővel módot adjon a gyakorlatok testreszabására és az önálló gyakorlásra. Aktív, kellemesen dinamikus kezdő-középhaladó gyakorlás, mely figyelembe veszi az évszakokat, követi az időjárás változásait, így segít mindenkinek, hogy megállja a helyét a mindennapok nehézségeiben. 

Azoknak ajánlom az órát, akik elszántak, képesek elköteleződni és rendszeresen járni. Folyamatokban dolgozunk, amelyek csak rendszerben hatékonyak igazán. Nincs zene, füstölő, gyertya, csak Te vagy és a lélekzet. 

 

 

Magamról

Mérnök informatikusként dolgozom, 13 éve jógázom, és 3 éve adom tovább a tapasztalataimat itt a JógaTérben. Kriszta segített, és kísér most is az utamon. Szeretnék én is hasonló segítője lenni annak, akinek szüksége van rá. Ha eljössz az órámra biztosan számíthatsz arra, hogy elfáradsz, kisimulsz és feltöltődsz. Elsődleges célom, hogy felkészítselek az önálló gyakorlásra, hogy inspiráljalak a fejlődésre, és megtanuld használni a légzésedet.