1 éves jógaoktatói iskola 2017-18

About

2017 szeptemberében újraindul az egy éves haladó jógás és leendő jóga oktatóiskola JógaTérben. Minden hónapnak megvan a maga témája, és konkrét feladatok konkrét gyakorlás és konkrét témák figyelése mellett tudod megtanulni és megtapasztalni a jóga filozófiáját, hogy miket is ajánlanak a régi bölcsek számunkra ahhoz, hogy rendezetten világosan és szeretetben tudjunk élni. Gyakoroljuk az ászanákat, a Pránajámákat, átvesszük a jóga alap filozófiát és pszichológiát. A leendő tanításhoz sok sok tanácsot kaptok, egyéni kérdések, egyéni elakadások is ki tudnak simulni az egy év alatt. Sok örömben, sok felfedezésben, sok tapasztalatban lesz részed, hogyha csatlakozol a csapatunkhoz.

Minden hónapban ugyanazon a hétvégén, tervezetten a második hétvégén szombaton 14.00-tól 20.00-ig és vasárnap reggel 7.00-tól 13.00-ig tart a közös gyakorlás + lesz egy három napos Csend tábor és egy öt napos tábor a vizsga előkészítéseként. Egy Szent jógi Életét bemutató előadást tartunk egymásnak.
Vendégtanárok segítik a tanulásunkat, ayurvéda, egészségtelen, Védikus Asztrológia, és speciális témakörökben, ha szükséges. Várunk szeretettel erre a csodálatos kalandra, hogyha szeretnél önmagaddal Találkozni.
Ez a képzés nem csak leendő oktatóknak szól, hanem mindenkinek aki szeretne elmélyülni a jóga csodálatos tudományában!
Várlak szeretettel!
Bedő Kriszta 06 30-5120051