Kismama és babás Jógaoktatói Képzés 2017. márc. 25-től

About

8 alkalmas Kismama és babás jógaoktatói képzés indul a JógaTérben! Nemzetközileg akkreditált 60órás képzés! Nem csak oktatóknak!! 4 hétvége, napi 6óra Oktató: dr.Radics Klaudia A képzés időpontjai: márc.25-26. ápr.29-30. máj.27-28. jún.24-25. Szombati napokon 12-18h Vasárnap: 9-15h-ig tartanak az órák! A tanfolyam díja: 79.000Ft Jelentkezni emailben vagy telefonon lehet, legkésőbb március 19-ig, 20.000Ft előleg befizetésével! Az előleget nem áll módunkban visszafizetni, csak abban az esetben, ha létszám hiány miatt elmarad a tanfolyam! A tanfolyamot min. 5 fő jelentkező esetén indítjuk!

A program ajánlott mindenkinek, aki szeretné megismerni a jóga megfelelö gyakorlását a terhesség ideje és a szülés utáni idöszak alatt. Egy új élet kialakulásának és eljövetelének idöszaka nagyon különleges alkalom mindenki számára, így kimagasló figyelmet és odaadást érdemelnek mind a mamák, mind a babák a természetes szülés elösegítése és az egészséges, harmónikus testi és lelki fejlödésük érdekében. A kismamajóga egy könnyü és hasznos módszer a terhesség idején, hogy a 9 hónap folyamatos változásait érzelmileg és testileg is a babák és mamák is jól viseljék. Az egészséges fejlödés és életmód folytatódik szülés után a baba-mama jóga gyakorlásával, amely segít az anyuka gyorsabb regenerálódásában, az érzelmi hullámok elkerülésében, a baba-mama kötödés elmélyítésében és a babák fejlödésében.

Az oktatóképzésen résztvevök megtanulják elméletben és gyakorlatban is a testhelyzetek megfelelö alkalmazását a különbözö várandóssági szakaszokban, és hogyan vigyázzanak egyben babára és mamára. A tanfolyam elvégzésével minden 200 órás oktató a YogaAlliance USA által oktatói továbbképzésként elfogadott bizonyítványt kap. A bizonyítványhoz szükséges feltétel a sikeres vizsga, 4 releváns óralátogatás, 2 karma jóga óra, 2 óramegfigyelés és 2 asszisztencia is.

 

A tanfolyam mélyen foglalkozik a terhesség 9 hónapjával és a szülés utáni egy évvel.

A következö témák kerülnek elötérbe:

 

Anatómia a tehesség ideje alatt és utánna

Trimeszterhez igazodó testhelyzetek

Kismamajóga testhelyzetek helyes beállítása

Megfelelö gyakorlatsorok összeállítása

Relaxációs technikák és Meditáció

Testhelyzetek kockázatai

Gátizomtorna

Légzögyakorlatok

Mantrák

Trimeszterhez igazodó testhelyzetek

Baba-Mama Kötödés elösegítése

Babafejlödés testi és energetikai szinten

Babás jóga gyakorlatok együtt

Babajóga gyakorlatok

 

A képzést a témában több éves tapasztalattal rendelkezö.

Radics Klaudia, vezetö jógaoktató, jógaterapeuta, kismamajóga oktató, alternatív gyógyász és édesanya tartja.