A Koronavírus kapcsán

About

Itt ez a Korornavírus járvány... és érdekelt, érdekes a vírus elnevezése, mert a fejtetőn található energiaközpontot....

Sziasztok!
Itt ez a Korornavírus járvány... és érdekelt, érdekes a vírus elnevezése, mert a fejtetőn található energiaközpontot Korona csakrának nevezzük. Minden név nagyon jelentős, és fontos összefüggéseket világíthat meg. A Koronavírus az alakjáról kapta a nevét, egy gömb, amiből fehérje tüskék állnak ki, mint egy Nap-gömb, amiből sugárzik a fény, és a mikroszkópikus képe egy koronára hasonlít. Vagyis a Nap képe, és a korona képe is benne van az elnevezésben. A Nap is egy energiaközpontunk szimbóluma, a Manipura csakráé - vagy Solar Plexus, a köldök tájékon. A Korona csakra a Szahaszrara csakra a fejtetőn található. 
Elgondolkodtató. 
A Napfonat csakra - akaraterő, fegyelem, önfegyelem, szétosztás, a vágyaink megvalósítása, a harag, az agresszió, a tűz területe.
A Korona csakra a kapcsolatunk a mindenséggel, a lelkiségünk, vagyis a spiritualitásunk, a lényünkön túli nagy egységgel való kapcsolatunk központja.
Vagyis a sok-sok egoitás, a sok könyöklés, önzés, harag, materiális előrehaladás.. 
- és az önzetlenség, a nagy egység átérzése, a mindenségbe vetett hitünk és tapasztalataink, ami a materián túlmutat...
Ilyen kérdéseket feszeget a Koronavírus, bennem, bennünk...
Merjétek tapasztalni, hinni a végtelen egységet, és meg is kell valósítsuk ezt a Földünkön is! Ki kell tisztítanunk a tengereket, az erdőket, össze kell fogjunk, hogy ehető, vegyszermentes ételeket termesszünk, tiszta vizet kell juttassunk mindenkinek, enni kell adjunk minden gyereknek... Nem gondolhatunk csak Magunkra, a kényelmünkre, a mi luxus életvitelünkre...
Legyünk mi egy csodás Korona, emberek, akik összefognak, összekapaszkodnak a szívükben is, és a mindennapok szintjén is!
Szeretettel: Bedő Krisztina