Mindennapi ételeink

About

Miért annyira más a főzelék otthon, édesanyádnál, vagy a menzán?

Az ételek is egy egy energiaszintet képviselnek. Ismered az érzést, hogy bemész egy étterembe és tudod, ogy jót fogsz enni, függetlenül az áraktól és a stílustól? Vagy van akinek a főztjéből szívesen eszel, és van akiéből nem, pedig elvileg nincs vele baj... szinte érthetetlen. Az étel egy hosszú folyamat eredményeként kerül a tányérodba, a testedbe, az információ a lelkedbe. Fontos, hogy honnan származnak az alapanyagok, a növényeket hogyan termesztették, az állatokkal hogyan bántak. Fontos, hogy milyen szállítási láncon ment keresztül,mennyi információ tapadt az ételhez. Egészen más hangulatú a piacon vásárolt étel, vagy a nagyáruházban feltornyozott kupac. Fontos, hogy ki vette meg, ki főzte meg, hogyan, milyen eljárásokkal az ételt, sok tűzzel, fűszerrel, vagy lágyan csak párolva... Minden számít. Nagyon fontos, és ezt az energiát mindenki érzi, hogy ki főzte meg az ételt, milyen lelkiállapotban főzte, jókedvében, szeretettel, vagy dühösen, fáradtan, elégedetlenül...

Édesanyád főztje gyógyító számodra. A mágikus kapcsolat édesanyáddal, főleg, ha harmonikus a kapcsolat, gyógyító, táplálék számodra. Ugyanezért nagyon fontos a társad főztje, a család közös étkezése, az otthoni sült sütemény...

De! Benned van a legnagyobb varázserő! Bármilyen ételt, ha megköszönöd magadban, ha megáldod a növényeket, állatokat, a szorgos kezeket... akkor megemeled, megszenteled az ételt! Ha felajánlod az ételedet, akkor egy nagyon finom energiaszinten mindenki részesül belőle.

És! Nem az számit, ami a szánkon bemegy, hanem ami kijön rajta - mondja Jézus! Vagyis bármilyen ételből lehet szeretet, szeretetteljes szavak, tettek, emberi kapcsolatok!

Szeretettel:

Kriszta